Kontakta oss

Planerar du att bygga nytt, bygga ut eller helt enkelt bara renovera? då skall ni kontakta oss för vi utför alla typer av bygg, utomhus såväl som inomhus. Med ansvar för hela byggprocessen från planering till avslutat uppdrag. Kontakta oss idag via telefon: 0722-45 55 61 eller varför inte bara fyll i era kontaktuppgifter i nedan formulär så återkommer vi till er.
Vi hoppas givetvis på ett spännande samarbete i framtiden!

NYBYGGNATION

Vi sköter hela biten från start till avslutat produkt.
Vid större projekt samordnar vi även samtliga underentreprenörer.

TILLBYGGNAD

Vi hjälper dig gärna med att bygga ut eller bygga till. Låt oss ta hand om era projekt allt från mindre tillbyggnader på villan till större utbyggnader av fastigheter & lokaler.

RENOVERING

Med lång erfarenhet i branschen kan vi hjälpa till med att förbättra och rusta upp det som behövs. Och ibland kanske även modernisera.

FASTIGHETSSERVICE

Vissa av våra kunder väljer att slippa deras dagliga service i fastigheten och därför anlitar de oss. Så att vi kan åtgärdar alla problem som kan uppstå i deras verksamhet.

UNDERHÅLL

Vi sätter tillsammans med kunden upp en plan med åtgärder för hur det skall skötas,till exempel så att fastigheten ska behålla sitt värde över tid.

BYGGSERVICE

Årligen utför vi flertalet uppdrag i Halland, stora som små inom privat näringsliv, kommunala verksamheter och även hemma hos er. För vi kan det vi gör.

ALTAN/TERRASS

Njut och slappna av med en ny terrass för vi har kunnandet och bygger gärna din altan helt enligt önskemål.

TAKRENOVERING

När du behöver lägga om, byta ut eller helt enkelt bara fixa till ditt tak. Exempelvis som pannor eller papp, det ordnar vi.

BOSTADSANPASSNING

Kommun, privat och företag, vi jobbar åt alla som önskar att anlita oss. För vi kan vad vi gör.

FÖNSTER & DÖRRAR

Vi levererar, byter, monterar och servar era fönster och dörrar. Även leverans av produkter ordnar vi.

GOLV

Vi sätter de vanligaste typer av golv, exempelvis laminat och trä. Enkla tjänster med superbt resultat levererar vi.

ÖVRIGT

Vi samarbetar med olika underentreprenörer för att täcka in så mycket kunskap, tjänster och service som möjligt i alla projekt.

HIMLE BYGG AB

Vi utför alla tjänster inom bygg & renovering och är ett litet företag men med kapacitet att utföra både små och stora projekt från start till färdig konstruktion.

Vi utgår från Varberg och är tillgängliga hela vägen från Falkenberg upp till Göteborg.
Våra snickare är proffs och bygger med kvalitet och noggrannhet, kontakta oss 0722-45 55 61 så hjälper vi er med ert projekt. Vi kan vad vi gör så kontakta oss!